Šių metų birželio 13 dieną, penktadienį, Pivašiūnuose (Alytaus raj.) vyks kasmetinė Lietuvos aklųjų maldos diena. Dvidešimt pirmojoje maldos dienoje prisiminsime Lietuvos aklųjų maldos dienos istoriją, aptarsime ateities planus, pasidžiaugsime Prano Daunio atminimo įamžinimu – pastatytu paminklu Kaune, aptarsime neregių pasiekimus ir laimėjimus.

Dienos programa:

10.30–11.00 – Atvykimas į Pivašiūnus.

11.00–12.00 – Šv. Mišios Švč. Mergelės Marijos ėmimo į dangų bažnyčioje.

12.00–13.00 – Parapijos klebono pasakojimas apie bažnyčią, miestelį, garsiuosius Pivašiūnų atlaidus. Improvizuotas koncertas.

13.00–14.00 – Neformalus dalyvių bendravimas, susitikimai su draugais ir pažįstamais.

14.30 – Išvykimas į pažintines ekskursijas.

 

Pateikiame lankytinų vietų informaciją, objektus galite pasirinkti šios interneto svetainės – http://www.alytus-tourism.lt  Kiekviena grupė turės savarankiškai nuspręsti, nori lankyti, ir anksto susitarti su numatomų aplankyti objektų atsakingais darbuotojais. Rekomenduotume Alytuje aplankyti rašytojo, aklųjų organizacijos nuoširdaus veikėjo Antano Jonyno muziejų, Punios miestelį, rašytojo Vinco Krėvės muziejų Subartonyse ir pan. Jau žinoma, Klaipėdiečių delegacija nusprendė nuvažiuoti į Kauną ir savo apsilankymu pagerbti Prano Daunio atminimą, susipažinti ir paliesti naująją skulptūrą skirtą Lietuvos aklųjų švietimo patriarchui.

 

Maloniai kviečiame akluosius, silpnaregius ir bičiulius aktyviai dalyvauti renginyje. Dėl papildomos informacijos kreiptis el. paštu info@kpdf.lt.

 

Iki greito susitikimo Pivašiūnuose!

KPDF  taryba

 

 

Grįžti į naujienų puslapį

Aprašas: Aprašas: Aprašas: Aprašas: C:\Users\lile\Documents\Mano_dok\kpdf.lt\naujienos\images\rodykle1.jpg